Enzymatica medverkar på Introduce Investor Days i Stockholm, den 2 september i Stockholm

13 augusti, 2019

ABG Sundal Colliers seminarium Introduce Investor Days anordnas kvartalsvis där företagsledare från olika börsbolag bjuds in för att presentera sina verksamheter.  Enzymatica medverkar den 2 september klockan 11 där vår VD Fredrik Lindberg presenterar Enzymatica. Presentationen följs av en frågestund som leds av erfarna aktieanalytiker från ABG Sundal Collier. Seminariet är kostnadsfritt och öppet för allmänheten. Varmt välkommen att delta genom anmälan på länken nedan. Man kommer också kunna följa seminariet online, direkt genom livesändning eller i efterhand på ABG Sundal Colliers webbsida [www.introduce.se] www.introduce.se.

Datum: 2 september

Tid: kl 11

Plats: Haymarket by Scandic

Adress: Hötorget 13-15, Stockholm

Vänligen klicka här för mer information och anmälan >>

 

För mer information, kontakta:

Fredrik Lindberg, VD Enzymatica AB
Tel: 0708-86 53 70 | E-post: fredrik.lindberg@enzymatica.com

Carl-Johan Wachtmeister, Kommunikationschef Enzymatica AB

Tel: 0701-88 50 21 | E-post: carl-johan.wachtmeister@enzymatica.com

 Om Enzymatica AB

Enzymatica AB är ett life science-bolag som utvecklar och säljer medicintekniska produkter mot infektionsrelaterade sjukdomar. Produkterna är baserade på en barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är ColdZyme® som kan förhindra förkylning, och kan förkorta sjukdomsperioden. Produkten har lanserats på ett tiotal marknader. Strategin är att fortsätta växa genom att stärka positionen på befintliga marknader och expandera till fler geografiska marknader via etablerade partners. Bolaget har huvudkontor i Lund och är listat på Nasdaq First North. För mer information, besök: www.enzymatica.se.

Enzymaticas Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Telefon:  08-463 83 00

Email: certifiedadviser@penser.se

Enzymatica värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, och vilka rättigheter du har, vänligen se vår information om personuppgiftsbehandling här.