Enzymatica presenterar på Öresundsdagen i Malmö den 20 maj

15 maj, 2019

Den 20 maj presenterar Fredrik Lindberg, VD för Enzymatica, bolagets verksamhet och senaste utveckling på Öresundsdagen i Malmö. Aktiedagen äger rum på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, och arrangeras av Sedermera Fondkommission och Aktiespararna. Presentationen sker kl 17.50 – 18.20, och livesänds. Den kan följas på www.aktiespararna.se/tv/live

Program och anmälan hittar du på: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/oresundsdagen

För mer information, kontakta:

Fredrik Lindberg, VD Enzymatica AB
Tel: 0708-86 53 70 | E-post: fredrik.lindberg@enzymatica.com

Carl-Johan Wachtmeister, Kommunikationschef Enzymatica AB
Tel: 0701-88 50 21 | E-post: carl-johan.wachtmeister@enzymatica.com 

Om Enzymatica AB

Enzymatica AB är ett life science-bolag som utvecklar och säljer medicintekniska produkter mot infektionsrelaterade sjukdomar. Produkterna är baserade på en barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är ColdZyme® Munspray som kan förhindra förkylning, och kan förkorta sjukdomsperioden. Produkten har lanserats på ett tiotal marknader. Strategin är att fortsätta växa genom att stärka positionen på befintliga marknader och expandera till fler geografiska marknader via etablerade partners. Bolaget har huvudkontor i Lund och är listat på Nasdaq First North. För mer information, besök: www.enzymatica.se.

Enzymaticas Certified Adviser är Erik Penser Bank.
Telefon:  08-463 83 00
Email: certifiedadviser@penser.se

Enzymatica värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, och vilka rättigheter du har, vänligen se vår information om personuppgiftsbehandling här.