Enzymatica väljer nytt affärssystem

Enzymatica har beslutat att byta affärssystem till Oracle NetSuite för att kunna fortsätta stödja sin internationella expansion. Projektet omfattar finans, fakturahantering, inköp, lager, kundhantering, produktionsplanering, spårbarhet samt Business Intelligence-analys och rapportering inom samma plattform. Det nya affärssystemet  kommer att användas både av Enzymatica och dotterbolaget Zymetech på Island. Det nya affärssystemet ska vara implementerat till tidigt 2021.

 Om Oracle NetSuite

NetSuite, som förvärvades av Oracle 2016, är ett marknadsledande och molnbaserat ERP-system sedan starten 1998. Detta gör NetSuite till världens första affärssystem i molnet med över 23 000 kunder. Den största kundgruppen är snabbt växande bolag som behöver ett system med stor bredd, internationell kapacitet, bra funktionalitet och som går att konfigurera för att möta deras framtida behov och snabba tillväxttakt. På en och samma plattform, utan behov av integrationer, erbjuder NetSuite funktioner för hantering av Finance, CRM, Order Management, Procurement, Inventory Management, WMS, Project Management, Business Intelligence, och mycket mer.

 

 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Therese Filmersson, CFO och t f VD Enzymatica AB Tel: 0708-40 72 24 | therese.filmersson@enzymatica.com

 

Enzymatica värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, och vilka rättigheter du har, vänligen se vår information om personuppgiftsbehandling här.