Anders Jungbeck föreslås till ny styrelseledamot för Enzymatica

Regulatoriska pressmeddelanden
kfgkfwxnjcfwbdj2tg3m.jpg

Enzymatica förstärker sin styrelse med kompetens och erfarenhet från läkemedelsindustrin. Anders Jungbeck, Nordenchef för det internationella läkemedelsföretaget Actavis, föreslås bli ny styrelseledamot för företaget. Anders Jungbeck har de senaste 29 åren arbetat inom såväl den svenska och som internationella läkemedelsindustrin inom bolag som Glaxo, Draco, AstraZeneca och Ratiopharm.

-  Vi är mycket nöjda med att Anders Jungbeck har valt att kandidera för vår styrelse. Vi får genom Anders en god förstärkning när det gäller erfarenhet från inte minst den internationella läkemedelsmarknaden, något som blir speciellt viktigt i samband med vår planerade expansion i Norden och Europa, säger Michael Edelborg Christensen, VD på Enzymatica.

-  Det känns verkligen entusiasmerande att bli föreslagen som ledamot i Enzymatica. Det är ett mycket intressant bioteknikbolag med en spännande pipeline av produkter, säger Anders Jungbeck.


För mer information Enzymatica, kontakta:
Michael Edelborg Christensen, VD Enzymatica AB (publ), 0768-14 41 66,
michael.christensen@enzymatica.se

Dokument

Bilder

  • kfgkfwxnjcfwbdj2tg3m.jpg

Enzymatica värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, och vilka rättigheter du har, vänligen se vår information om personuppgiftsbehandling här.