ENZY  
SEK  %
Logotype

Ett unikt och tidsbegränsat erbjudande från Enzymatica - Team ColdZyme

Regulatorisk information

Vi på Enzymatica gillar sport och vi älskar de idrottare som med stort engagemang, målmedvetenhet och hjärta vill visa sig själva och omvärlden att de skall lyckas nå sina drömmars mål! Som aktieägare i Enzymatica tillhör du vinnarna, därför ger vi dig en unik möjlighet att stötta framtida världsstjärnor på en såväl lokal som global arena i samarbete med Barsebäck Golf Academy: Team ColdZyme!

För hårt satsande ungdomar som befinner sig precis i gränslandet mellan amatörstatus och proffs är det inte sällan detaljerna som avgör framtiden. Därför har Enzymatica valt att gå in som samarbetspartner till Sveriges bästa golftränare, Christian Härdin och Johan Andersson på Barsebäck
Golf Academy som dagligen tränar högpresterande ungdomar, med support av ColdZyme produkt­er och expertis inom kiropraktik, virologi och nerv- och muskelträning.

Samarbetet är treårigt och ger dig som aktieägare i Enzymatica en unik chans att för en mycket låg kostnad stötta verksamheten och utvecklingen av spelarna. Samtliga sponsorpaket ger dig rätten att via offentliga publikationer (tryckt eller digitalt) berätta om ert engagemang i Team ColdZymes satsning mot världseliten.

Erbjudandet gäller t.o.m. den 30 april, därefter kommer övriga företag och privatpersoner erbjudas en möjlighet att aktivt stötta Team ColdZyme mot framtida framgångar på all världens golfbanor.


För mer information och kontakt, se bifogad PDF folder och kontakta
Gunnar Lygård, projektledare för Team ColdZyme på Enzymatica AB (publ), 0733-14 08 03,
gunnar.lygard@enzymatica.se


Nedladdningar