ColdZyme lanserad i Hong Kong

Enzymaticas förkylningsspray, ColdZyme lanserad i Hong Kong.jpg
Enzymaticas partner Evergreen Health Ltd har nu lanserat Enzymaticas förkylningsspray ColdZyme® i samband med Brands and Products Expo-mässan i Hong Kong. Genom Watsons apotekskedja kommer Evergreen kunna marknadsföra och sälja ColdZyme i fler än 240 butiker i Hong Kong & Macau.

Brands and Products Expo-mässan, som organiseras av Chinese Manufacturers’ Association i Hong Kong, äger rum en gång om året och är en av de största utställningarna i Hong Kong med cirka 700 stånd. För Evergreen är deltagandet på mässan startskottet för en omfattande marknadsföringskampanj av ColdZyme.

  • Vi anser att ColdZyme med sin gedigna dokumentation och succé på andra marknader kan ta en avsevärd del av förkylningssegmentet i Hong Kong & Macau, säger Joanne Cheung, VD för Meiriki Japan Company Limited.
  • Asien är en marknad av speciellt intresse och har en stor potential för oss. Efter att ha signerat avtal för ColdZyme för Japan, är Hong Kong & Macau den första marknaden som vi lanserar en produkt på i Asien, säger Fredrik Lindberg, VD för Enzymatica.

I november 2018 ingick Enzymatica ett distributionsavtal med Evergreen Health Ltd för försäljning och marknadsföring av ColdZyme i Hong Kong & Macau. Evergreen Health Ltd ingår i Meiriki, ett företag som etablerades 1997 och som är specialiserat på utveckling och marknadsföring av en rad naturliga hälsotillskott från Japan för marknaden i Hong Kong & Macau. Företaget är också distributör av hälsotillskott från andra svenska life science-bolag. Meiriki har exklusiva rättigheter för hela produktsortimentet som erbjuds av Watsons apotekskedja, en av världens största apotekskedjor. 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Fredrik Lindberg, VD Enzymatica AB
Tel: 0708-86 53 70 | E-post: fredrik.lindberg@enzymatica.com

Carl-Johan Wachtmeister, Kommunikationschef Enzymatica AB
Tel: 0701-88 50 21 | E-post: carl-johan.wachtmeister@enzymatica.com

OM ENZYMATICA AB

Enzymatica AB är ett life science-bolag som utvecklar och säljer hälsoprodukter mot främst sjukdomar och symptom i öron-näsa-hals-regionen. Produkterna är baserade på en barriärteknologi, som inkluderar marina enzymer. Bolagets första produkt är medicinteknikprodukten ColdZyme® , en munspray mot förkylning. Produkten har lanserats på ett tiotal marknader. Strategin är att fortsätta växa genom att utveckla fler hälsoprodukter och stärka positionen på befintliga marknader och expandera till fler geografiska marknader via etablerade partners. Bolaget har huvudkontor i Lund och är listat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information besök: www.enzymatica.se  och www.enzymatica.se/sv/section/media/pressmeddelanden

Enzymaticas Certified Adviser är Erik Penser Bank. Tel: 08-463 83 00 E-post: certifiedadviser@penser.se

Enzymatica AB Ideon Science Park, SE-223 70 Lund, Sweden Telefon +46 46-286 31 00

Bilder

  • Enzymaticas förkylningsspray, ColdZyme lanserad i Hong Kong.jpg
  • Enzymaticas förkylningsspray ColdZyme lanserad i Hong Kong.jpg

Enzymatica värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, och vilka rättigheter du har, vänligen se vår information om personuppgiftsbehandling här.